top of page

Hulp nodig?

Laat je onderneming zelf groeien en neem je marketing in eigen handen!

Wil je makkelijk en zonder frustratie nieuwe klanten aan te trekken en je omzet te vergroten? En wil je dat eigenlijk gewoon zelf kunnen? Of wil je de kennis hebben om met agencies samen te werken?

Met een heldere aanpak en persoonlijk advies over jouw onderneming, maak ik van jou de marketeer van je bedrijf!

Het doel? Zorgen dat jij perfect weet hoe je jouw marketing moet aanpakken en er daadwerkelijk durft mee aan de slag te gaan!

marketing coach Jantien Vanderbeke - Just Jane Marketing5.jpg

Leer werken met digitale tools via workshops per thema over digitale marketing.

Eenmalig / modulair

marketing coach Jantien Vanderbeke - Just Jane Marketing17.jpg

Leer je eigen marketingstrategie en communicatieplan opmaken via verschillende workshops.

In 12 weken of op eigen tempo.

marketing coach Jantien Vanderbeke - Just Jane Marketing7.jpg

begeleiding in AI

Schrijf je strategie en marketingcommunicatie uit met de hulp van AI tools.

Maandelijkse begeleiding.

Welk marketing traject?

Weet je gewoon echt niet waar te beginnen? Dan is het Marketing Essentials Traject iets voor jou! Je leert er in 12 weken (of op eigen tempo) wat marketing is, waarom marketing relevant is en hoe je een marketing plan opstelt.

Wil je bijleren over een bepaald thema, zoals social media, online adverteren, content planning, zoekwoordoptimalisatie,... Dan zijn de individuele digitale marketing workshops de ideale motivatie om gericht bij te leren in functie van jouw onderneming. 

Zou je graag de opportuniteiten van AI ten volle benutten en zo enorm veel tijd winnen in je onderneming? Dan is het AI mentor traject iets voor je, waar je de kennis van je bedrijf leert combineren met alle informatie op het wijde web om efficiënt en kwalitatief aan marketing te doen.

Rendeert jouw marketing al en zit je toch nog met wat technische vragen? Of heb je nood aan een sparringpartner om jouw marketing ideeën voor  te leggen? Boek dan een one-on-one coachingssessie in, eenmalig of wekelijks.

bottom of page