top of page
elke ondernemer met passie verdient het om zijn droom naar een succesvolle onderneming te vertalen
het is mijn droomjob om je daarbij te helpen

Jantien 

Ik heb mijn passie gevonden door even mijn passie te verliezen.

Ik was niet meer gelukkig in mijn job en kon op weinig begrip rekenen in mijn werkomgeving. Tot ik op een dag het boek Start with Why van Simon Sinek in handen kreeg. In zijn preface stelt hij meteen de juiste vraag:

When I first discovered this thing called the WHY, it came at a time in my life when I needed it. It wasn't an academic or intellectual pursuit; I had fallen out of love with my work and found myself in a very dark place. There was nothing wrong with the quality of my work or my job, per se; it was the enjoyment I had for that work that I'd lost. By all superficial meausurements, I should have been happy. I made a good living. I worked with great clients. The problem was, I didn't feel it. I was no longer fulfilled by my work and I needed to find a way to rekindle my passion.

Preface from START WITH WHY by SIMON SINEK

Ik besliste om een stap terug te zetten, tijd te maken voor vrienden, marketingboeken te lezen en de liefde voor het vak opnieuw te ontdekken.

 

Na een tijdje merkte ik dat elk gesprek met mij over marketing steevast eindigde met de vraag “Jantien, wat denk jij?” Elke vraag beantwoorde ik zonder aarzeling of opzoekingswerk, vanuit mijn kennis en passie. Met elk antwoord hielp ik mensen verder, motiveerde ik ondernemers om te groeien in hun marketing. Ik zag hen een betere connectie met hun klanten opbouwen en met trots de resultaten met mij delen.​ Wat een energierush kreeg ik daarvan, keer op keer.

 

Wat als ik dit nu eens elke dag kan doen? #justdoit

Of hoe de woorden van Simon Sinek een bron van inspiratie voor me zijn, en aanzetten om mijn passie te ontdekken. Op diezelfde manier wil ik andere ondernemers inspireren en een bron van motivatie zijn. Een aanzet ‘to just do it’.

do it with passionor not at all

Rosa N. Carey

IMG_2451_edited.jpg

MIJN MISSIE

Ik wil ondernemers inspireren, motiveren en begeleiden zodat ze in staat zijn om zelf hun eigen marketingverhaal en (digitale) strategie te schrijven, zonder frustratie.

 

Want ja, marketing kan ook makkelijk door te werken met pure en waardevolle marketing, met klantgerichte communicatie voorop en vanuit hun eigen verhaal en passie. 

MIJN VISIE

Elke ondernemer met een droom verdient het om zo goed mogelijk ondersteund te worden. Ook over zaken waar die niet zo veel kennis over heeft.

 

Op marketing vlak wil ik die helpende schakel zijn om van hun passie hun droomonderneming te maken.

Anchor 1
bottom of page