top of page
marketing coach Jantien Vanderbeke - Just Jane Marketing.jpg
Hey! Ik ben Jantien!

Noem me gerust “a Jane of all marketing trades”. Met 8 jaar ervaring in strategie voor offline en online marketing, ben ik van vele markten thuis. In marketing termen heet dit een T-shaped marketing profiel: een brede kennis over alles van marketing met 1 bepaalde expertise.

België is mijn thuisbasis en geef ik zowel offline als online coaching. Tijdens de wintermaanden vind je me vooral in zonnigere oorden als digital nomad / nomadpreneur.

Wat doet een marketing coach?

Als marketing coach voor ondernemers, combineer ik die marketing ervaring met mijn passie om ondernemers verder te helpen.

Ik neem je mee in de altijd evoluerende wereld van (digitale) marketing. En in plaats van alles uit handen te nemen, ben ik je marketing mentor die naast je staat. Mijn expertise ligt erin om je als ondernemer alles over marketing te laten bijleren, in begrijpbare taal. En ik begeleid je in het opmaken van jouw eigen marketing strategie en communicatie. Ik geef je alle tools en kennis mee om je marketing zelf in handen te nemen. Dat is mijn superpower!

Welke marketing ervaring heb ik?

Als freelance digital marketeer, mocht ik voor meerdere klanten al zowel strategische als uitvoerende taken realiseren zoals

  • een marketing plan van aanpak opzetten

  • op zoek gaan naar het ultieme evenwicht tussen online en offline marketing

  • sales teams ondersteunen met creatieve marketing & bijhorende tools

  • content planning voor productlanceringen opmaken

  • e-mailmarketing flows en automations uitschrijven

  • visuele & tekstuele marketingcommunicatie creëren

  • digitale advertenties op social media & SEA opzetten en monitoren

  • website optimalisaties voor frameworks, copy & SEO uitvoeren

 

Het voordeel aan al die uiteenlopende projecten en klanten als freelance digital marketing expert? Ik leer zo veel bij over alle mogelijkheden van marketing. Elke opdracht geeft me nieuwe inzichten en kennis die ik naar een volgende marketing uitdaging meeneem.

marketing referenties

IMG_2451_edited.jpg

mijn missie

Ik wil ondernemers inspireren, motiveren en begeleiden zodat ze in staat zijn om zelf hun eigen marketingverhaal en (digitale) strategie te schrijven, zonder frustratie.

 

Want ja, marketing kan ook makkelijk door te werken met pure en waardevolle marketing, met klantgerichte communicatie voorop en vanuit hun eigen verhaal en passie. 

mijn visie

Elke ondernemer met een droom verdient het om zo goed mogelijk ondersteund te worden. Ook over zaken waar die niet zo veel kennis over heeft.

 

Op marketing vlak wil ik die helpende schakel zijn om van hun passie hun droomonderneming te maken.

missie en vise

Marketing uitbesteden?

Ben je op zoek naar hulp bij het uitvoerende? Ook daar kan ik je mee helpen. Nog steeds samen vanuit jouw kennis en expertise van de onderneming, in combinatie met mijn uitvoerende marketing skills.

Ben je na het volgen van de workshops zo enthousiast om je marketing voor je onderneming te laten werken? Maar heb je daar gewoon niet voldoende tijd voor? Of wil je sommige uitvoerende taken toch uit handen geven?

 

Neem dan een kijkje bij mayday marketing collective, het fiere zusje van Just Jane Marketing. Bij mayday ga ik samen met een team van expert marketeers jou ondersteunen bij de uitvoerende taken van marketing, waar je op dat moment nood aan hebt. Of het nu op projectbasis is, of voor langere tijd; samen helpen we jouw onderneming vooruit.

logo-groen-rgb.png
bottom of page